Hjälp med lackning till bilen

Hej allesammans, och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag vet att ni är många som frågat hur det har gått med min bil sedan mitt senaste inlägg angående detta, och jag tänkte idag uppdatera er om detta och även tipsa er om en fantastisk firma som verkligen har räddat min bil, nämligen P.C.T Service. Som jag tidigare skrivit i bloggen har jag varit i behov av firma som är duktiga på lackering utav bilar, och med hjälp utav en vän som även hon hade vänt sig till detta företag, hittade jag då P.C.T Service. Jag har letat ett bra tag efter en firma som denna, och har nu äntligen hittat en som jag verkligen är nöjd med och känner att jag kan lita på. P.C.T Service är en bilfirma som finns i bland annat Kumla, Hallsberg och Örebro med omnejd, och vad jag tycker känns så skönt med just P.C.T Service, är att jag slipper åka till en verkstad, då de faktiskt kommer direkt hem till mig och hjälper mig med lackeringen. Jag är övertygad om att det inte bara är jag som verkligen ser det som ett stort projekt att åka och lämna in bilen på någon typ av verkstad, vilket faktiskt ofta gör att jag hellre kör bilen som den är, istället för att fixa delar med den som jag egentligen hade velat få gjort.

Personalen som arbetar hos P.C.T Service och som kom hem till mig med hjälp, var otroligt trevliga och verkligen såg till att jag blev så nöjd som det bara gick. Att kunna få hjälp direkt hemma med personal som dessutom får ens bil att se ut som ny igen, känns verkligen lyxigt. Jag vet som sagt att ni är många som har intresserat sig för hur det har gått med min bil, och ni är även en del som har berättat att ni också har haft svårt att hitta en liknande firma, vilket är anledningen till varför jag varmt vill rekommendera P.C.T Service till er.

Du gillar kanske också...