Hyr kaffemaskin till företaget

Hej på er, hoppas allt är bra med er! Någonting som jag skrivit om en del på bloggen är mitt företag. Även detta inlägg kommer handla om detta ämne, men jag kommer att rikta in mig på hur vi på företaget gör våra anställda nöjda. Det är nämligen så att vi ett bra tag var utan kaffemaskin på företaget, någonting som jag vet ofta brukar få anställda på ett företag känna sig mer uppskattade. Jag har själv arbetat för många olika typer av företag, och man känner verkligen skillnad mellan ett företag som bryr sig om att sina anställda ska känna sig sedda, och ett företag som inte riktigt gör någonting för att uppnå detta. Vi kom faktiskt in på Himmel Gruppen ABs hemsida och detta var ett företag som vi alla fastnade direkt för. Himmel Gruppen AB är ett företag som hyr ut kaffemaskiner i Mölndal med omnejd, och ett företag som kändes självklart och seriöst för oss. Tyvärr har vi inte hittat så många liknande företag i rätt område för oss, och de enstaka företag som vi hittat har tyvärr inte känts tillräckligt seriösa för oss.

Vi valde i vilket fall som helst att vända oss till Himmel Gruppen AB och därmed hyra ett par utav företagets kaffemaskiner. De anställda hos Himmel Gruppen AB har många års erfarenhet av sitt yrke och visade verkligen att de var kundbemötande och trevliga, vilket gjorde att vi kände oss trygga med just Himmel Gruppen AB. Detta blev verkligen en uppskattad gest hos de anställda på mitt företag, och man kan verkligen se varje dag att detta hjälper dem med deras energi. Jag vet att ni är många som precis som jag har eget företag och jag är övertygad att även ni vill göra vad som krävs för att era anställda ska känna sig sedda och betydelsefulla för företaget, därför vill jag verkligen tipsa er med företag som ligger i Mölndal med omnejd att även ni vända er till Himmel Gruppen AB. 

Du gillar kanske också...