August Järpemo Fotograf & Webbdesigner

Här i mitt inlägg idag så skulle jag faktiskt vilja ta och dela med mig av en rekommendation på bröllopsfotograf för alla mina läsare i Uppsala bland annat som nu under den senaste tiden hört av sig till mig och undrat ifall jag kan tipsa om någon bra fotograf till era bröllop under vinterhalvåret nu. Eftersom att jag mer än gärna skulle vilja kunna vara till så stor hjälp som möjligt för alla mina läsare här på bloggen, och eftersom att jag själv gifte mig förra vintern och då anlitade en bröllopsfotograf som jag personligen tyckte var oerhört duktig och fångade vår stora dag på bild på ett riktigt snyggt och bra sätt, så tänkte jag helt enkelt att jag skulle ta och alltså rekommendera just honom här idag då det utan tvekan är någonting som jag känner att han förtjänar. Som fotograf, och som företag, så heter han inget annat än August Järpemo Fotograf & Webbdesigner och jag tycker absolut att ni ska ta och kika lite närmare på just honom och de tjänster som han erbjuder ifall det nu är så att ni är intresserade av att anlita en riktigt kunnig och engagerad fotograf som verkligen vet vad han sysslar med. Vi var som sagt oerhört nöjda med alla de bilder som han tog på vårt bröllop och tack vare detta så har vi många bilder på hela den dagen som vi idag kan titta igenom och minnas med stor glädje. Hur som helst, så hoppas jag nu verkligen på att det här kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för er och att ni kommer att kunna finna det som ni söker hos just August Järpemo Fotograf & Webbdesigner. Ifall ni skulle vilja kika på lite mer referenser, så lär ni finna det på hans egna sida!